För dig som hockeyspelare

Som hockeyspelare är det viktigt att ha rätt utrustning för att skydda sig själv på isen. En av de viktigaste delarna av utrustningen är hockeyhjälmen. Hockeyhjälmen skyddar inte bara huvudet, utan även ansiktet och nacken mot allvarliga skador som kan uppstå vid hårda träffar och fall.

Olika typer av hjälmar

Det finns olika typer av hockeyhjälmar att välja mellan och det är viktigt att välja en hjälm som är godkänd enligt de senaste säkerhetsstandarderna. I Sverige och Europa är det särskilt viktigt att hjälmen ska vara CE-märkt.

Köpa hjälm

Om du letar efter en hockeyhjälm kan du hitta hockeyhjälmar här. Där hittar du ett brett sortiment av hjälmar från ledande varumärken. Då kan du vara säker på att du får en hjälm av hög kvalitet.

Det är viktigt att överväga hur ofta och under vilka förhållanden du planerar att använda hjälmen, för att avgöra vad för slags hjälm du ska investera i.

Vikten och ventilationen är också viktigt att tänka på när du väljer hjälm. De två faktorerna det kan ha stor inverkan på hur bekvämt det är att använda hjälmen.

Att ha rätt hockeyhjälm kan göra stor skillnad för din säkerhet på isen, så välj din hjälm noggrant.