Skaffa nya nät till er idrott

Ett mål med hållbart nät är A och O när ni ska spela olika lagsporter med boll eller puck. Nätet fångar upp bollen och låter spelarna slippa springa efter. Det skyddar dessutom omgivningen. Idrotten växer alltmer i popularitet och kommunerna i landet är måna om att utveckla möjligheten till idrott för alla.

För att hålla intresset uppe är det bland annat viktigt att utrustningen i idrottsanläggningen är hel och funktionell. Ska ni dessutom bedriva idrott med kastsporter som diskus är det extra viktigt med ett skyddsnät som är komplett.

Köpa nät

Är ni ute efter nya nät till idrotten? Välj något online som är anpassat efter varje sport. Det finns en rad olika nät att välja mellan. Ett fotbollsnät har till exempel lite större mellanrum i nätet, medan golfnät är tätare för att bollen inte ska kunna ta sig igenom.

Ni kan dessutom välja om ni vill ha ett färdigsytt nät som passar målburen, eller nätbitar. Med nätbit kan ni nämligen själva skapa både skyddsnät och målnät. Ska ni göra era egna nät till målburen behöver ni veta hur stor målburen är. Ett hockeymål är exempelvis 1,83 meter brett, 1,22 meter högt och 1,12 meter djupt.