Vilket ishockeylag håller du på?

Sport är fantastiskt på många sätt och oftast så växer man upp i en familj där någon eller några har ett stort intresse för ishockey. Detta kan mycket väl följa med upp i åren och man själv har ett lag i exempelvis ishockey som det är laget som man håller på i alla väder.

Att följa laget på distans

Mest troligt så följer man det lag som finns på hemorten. Men det kan även vara så att man supportar ett lag från andra ställen bara för att man har fått en känsla för just det laget. Det kan vara spelare som utmärkt sig och som man gärna följer. Tack vare Internet så har det blivit enklare att följa lagens framgångar och kan hålla koll på när matcher spelas och annat som händer med sitt favoritlag. Det gäller att vara uppdaterad på saker som sker och det som är intressant med det lag som ligger en varmast om hjärtat.

Ditt stöd för laget

Ditt stöd för laget betyder oerhört mycket för en klubb. Genom att personer som du följer laget i vått och torrt gör att man kan fortsätta den verksamhet som man bedriver. Utan supporters så skulle alla matcher bli oerhört tråkiga och intetsägande. Fortsätt att supporta ditt lag och värva fler att göra detsamma. Ju fler som stödjer ett lag desto bättre kan det gå. Det blir också en fantastisk stämning är lagets supportrar gör sig hörda från läktarna. Detta känner spelare av och får energi ifrån.